Managed hosting door True

Ingram Micro biedt marketingservice

 

Ingram Micro is in samenwerking met internetbedrijf The Knowledge Factory een nieuwe marketingservice gestart onder de naam ’Digital Channel Solution’.

Ingram Micro gaat hiermee resellers helpen met hun business en toegang geven tot moderne marketingtechnieken. Deze nieuwe service fungeert als digitaal marketingkanaal en accelereert, met behulp van dynamische websites en elektronische direct marketing, de product- en actie-informatievoorziening van leveranciers via Ingram Micro resellers naar eindgebruikers. Aan de Digital Channel service zijn voor resellers geen kosten verbonden.   Ingram Micro biedt met de Digital Channel Solution zijn resellers de mogelijkheid om altijd relevante productinformatie van de leveranciers, zoals nieuwe producten, acties, programma’s, downloadable brochures etcetera beschikbaar te hebben op hun website. Daarbij neemt Ingram Micro de zorg van het beheer van de marketingcontent volledig uit handen van de reseller. Ingram Micro brengt proactief de verkopers van de resellers op de hoogte van veranderingen op hun website voor optimale verkoopondersteuning.   Tevens omvat de Digital Channel Solution elektronische direct mailsoftware, waarmee resellers hun eigen e-mail adres database kunnen opbouwen.   Redactie CRN  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3162). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.