Managed hosting door True

Centric werkt samen met Gwibs 24-7

 

Centric heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Gwibs 24-7, een succesvolle IT-service en system integrator uit Engeland (Nottingham). Denhard Jongman, commercieel directeur Centric Supply Chain Solutions en Graham Wright, managing director van Gwibs, tekenden onlangs de overeenkomst en verwachten veel van de samenwerking.

De overeenkomst bundelt de krachten van de organisaties, waardoor de Engelse markt het beste van twee werelden krijgt: de innovatieve en bewezen IT-oplossingen van Centric en de hoogwaardige dienstverlening van Gwibs 24-7.

Denhard Jongman: "De Engelse markt kenmerkt zich als een markt waarin de bestaande spelers weinig innovatieve oplossingen bieden. Een strategische samenwerking met een vooraanstaande partij als Gwibs biedt ons de mogelijkheid de Engelse markt van onze StoreWorld-oplossingen te voorzien. Met Gwibs als value added reseller zijn we ervan overtuigd dat we een goede positie hebben op de Engelse markt, die op het gebied van instore IT-oplossingen een inhaalslag te maken heeft."

Graham Wright ziet grote voordelen in de bundeling van krachten: "Centric heeft een uitstekend aanbod van softwareoplossingen en Gwibs verzorgt hoogwaardige IT-services, met name in de detailhandel. In Groot-Brittannië is het aantal leveranciers de afgelopen paar jaar sterk teruggelopen. Ons partnerschap biedt klanten dus een verfrissend alternatief."

Gwibs is onderdeel van het Centric Partner Network, het partner eco-systeem van Centric. Naast Gwibs worden de StoreWorld-oplossingen van Centric ook door IFS Retail (een joint venture van IFS en Centric) op de Engelse markt aangeboden. De oplossingen van Centric krijgen internationaal steeds meer bekendheid. Centric positioneert zich op de internationale markt met behulp van haar partners en haar eigen vestigingen in onder andere de Benelux, Duitsland, Noorwegen, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3160700). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.