Managed hosting door True

Partnershap Eurofiber en NBA Services een feit

 

Eurofiber en NBA Services zijn partners geworden. NBA Services levert diensten voor (MPLS) IPVPN-netwerken, contact center service en hosting aan multinationals met een Nederlands hoofdkantoor.

Het bedrijf kan zijn diensten nu ook gecombineerd aanbieden met de op glasvezel gebaseerde verbindingen van Eurofiber. Daarmee is NBA Services in staat om zich naast het leveren van internationale vpn-netwerken nog meer te concentreren op het bieden van hoogwaardige lokale diensten.

Danny Witschge, managing director van NBA Services, licht de achtergrond van de samenwerking toe. "We zien dat de behoefte aan glasvezel toeneemt. Onze klanten en prospects vragen er regelmatig naar. De overeenkomst met Eurofiber maakt het ons mogelijk om goed op die toenemende vraag in te spelen. Als partners passen we prima bij elkaar omdat we ons allebei onafhankelijk opstellen. Daardoor zijn onze klanten volledig vrij in de keuze van zowel hun diensten als hun dienstenleveranciers", zo luidt zijn commentaar.

Alex Goldblum, managing director van Eurofiber, is eveneens overtuigd van de goede match tussen NBA Services en zijn bedrijf. Hij zegt: "NBA Services is een waardevolle aanvulling op ons partnerportfolio. Samen kunnen we onze internationaal georiënteerde klanten uitstekend bedienen. We staan niet alleen allebei voor onafhankelijkheid en keuzevrijheid staan, maar delen bijvoorbeeld ook onze persoonlijke aandacht voor de klant en ons streven naar kostenefficiency."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3155188). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.