Managed hosting door True

Cisco benoemt Synstar tot Premier Partner

 

IT-dienstverlener Synstar is door Cisco Systems benoemd tot Premier Partner in Nederland met als specialisatie switching & routing.

Daarmee erkent Cisco de inspanningen en investeringen van Synstar om de kennis en ervaring op het gebied van netwerkoplossingen te verbeteren en uit te breiden. De Synstar-professionals hebben trainingen gevolgd en diverse certificeringen behaald om zo de kwaliteit van de dienstverlening op het gebied van networking - waaronder beheer, support en consultancy - te vergroten. Deze benoeming sluit aan op de strategie van Synstar, die gericht is op het leveren van managed services. De ontwikkeling, de bouw en het beheer van betrouwbare netwerken zijn kernonderdelen binnen het managed services-aanbod van Synstar.

In de Europese markt werkt Synstar al geruime tijd intensief samen met Cisco. Naast de toekenning van de Premier-status, die slechts aan een selecte groep partners wordt verleend, heeft de samenwerking in het Verenigd Koninkrijk en Ierland geleid tot de Gold Partner-status. In andere landen is Synstar Registered Partner. Door de nauwe samenwerking met de netwerkleverancier is Synstar in staat om de bestaande netwerkactiviteiten binnen het complete managed services-aanbod wereldwijd uit te breiden. Bovendien biedt het klantportfolio van Synstar Cisco de mogelijkheid om zijn marktpositie binnen de gehele markt te versterken.

‘We hebben de partnerstatus verdiend op basis van aanzienlijke inspanningen en investeringen in de certificering van onze netwerkprofessionals’, zegt Frank Hoekstra, directielid van Synstar Nederland. ‘Hiermee onderstreept Cisco het vertrouwen in ons voortdurende streven om de kwaliteit en inhoud van onze managed services aan te scherpen. Deze erkenning versterkt ons vermogen om hoogwaardige netwerkonderdelen met ons managed services-aanbod te integreren. Hierdoor kunnen we bestaande en potentiële klanten niet alleen kwalitatieve onderhouds- en beheerdiensten bieden, maar ook de beste netwerkoplossingen. Dat bevestigt onze ambities om op korte termijn uit te groeien tot een vooraanstaand Europees aanbieder van managed services.’

‘Synstar is een van onze belangrijke channelpartners op het gebied van managed services’, aldus Frank van Tulden, regional channel manager van Cisco Systems Nederland. ‘Mede dankzij hun grote inspanning om hun kennis, en dus de kwaliteit van dienstverlening op het gebied van networking te vergroten, verdienen zij de Premier status ten zeerste. Wij feliciteren Synstar dan ook van harte met het behalen van de Premier status en verheugen ons op de verdere ontwikkeling van onze succesvolle samenwerkingsrelatie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/315333). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.