Managed hosting door True

Vliegen meppen bij Quote Components

 

Quote Components start weer met de Eéndagsvliegen meppen actie. Twee weken lang iedere is er elke dag één artikel beschikbaar voor een 'ongelooflijk lage prijs'.

Quote Components start weer met de Eéndagsvliegen meppen actie. Twee weken lang iedere dag één artikel voor een lage prijs. Na een succesvolle reeks eerder dit jaar, zullen ook de komende twee weken volledig in het teken staan van deze prijsactie die in het voorjaar zeer goed werd gewaardeerd door de dealers. Jeroen Holl, marketing manager van Quote Components: "Zo juist voor de komende feestdagen is het de perfecte timing voor onze dealers om lekker te profiteren van de verschillende producten in de actie periode. Iedere dag zal er één product, de zogenaamde ééndagsvlieg, flink in de picture staan door een dijk van een aanbieding "

Voor deze actie geldt op =op en dat betekent morgen weer een nieuwe kans op een ander product, aldus Holl. De verscheidenheid is volgens Quote groot, net zoals het voordeel op de verschillende producten. De actie is mede mogelijk gemaakt door: Qmotion, Samsung, Logitech, Asus, en LG.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3145780). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.