Managed hosting door True

HP introduceert 'Converged Infrastructure'

 

HP introduceert HP Converged Infrastructure en aanvullende nieuwe producten, oplossingen en diensten. 'Daarmee kunnen organisaties innovaties kunnen bevorderen en snel en gemakkelijk kunnen op- en afschalen, al naar gelang de vraag van hun klanten en ontwikkeling van hun bedrijf', aldus HP. Het lijkt op een tegenaanval op de EMC-Cisco-VMware joint venture.

HP introduceert HP Converged Infrastructure en aanvullende nieuwe producten, oplossingen en diensten. Deze zijn allemaal van HP. 'Daarmee kunnen organisaties innovaties kunnen bevorderen en snel en gemakkelijk kunnen op- en afschalen, al naar gelang de vraag van hun klanten en ontwikkeling van hun bedrijf', aldus HP.

Nieuw onderzoek, door Colemen Parks in opdracht van HP, laat zien dat meer dan 90 procent van de senior beslissers binnen bedrijven gelooft dat bedrijfscycli de komende jaren nog onvoorspelbaar blijven. 80 procent van de respondenten vindt dat hun organisaties daarom veel flexibeler moeten worden in hun benadering van business en technologie. Daarnaast gelooft 84 procent van de topbestuurders dat innovatie onmisbaar is voor het succes van hun organisatie. Ook zou 71 procent van de ondervraagden toestemmen in meer investeringen in IT als ze konden zien hoe deze bijdragen aan hun behoeften op het gebied van time-to-market en bedrijfskansen. "Technologie draagt fundamenteel bij aan bedrijfsinnovatie," zegt Ann Livermore, executive vice president, HP Enterprise Business. "Met HP's product-, diensten- en oplossingenportfolio kunnen organisaties een IT omgeving opzetten die goede resultaten levert, nu en in de toekomst."

HP Converged Infrastructure

Essentieel onderdeel in deze visie is de introductie van de HP Converged Infrastructure architecture. Deze levert volgens HP een IT omgeving die snel aangepast kan worden om te blijven voldoen een veranderende behoeften. 'HP Converged Infrastructure helpt het wegnemen van de versnippering van de IT. Die versnippering is de belangrijkste reden dat het overgrote deel van IT-investeringen worden besteed aan het in de lucht houden van verouderde processen in plaats van innovatie die de bedrijfsvoering verder helpt', zo zegt de leverancier.

Verder helpen de nieuwe HP Converged Infrastructure Consulting Services klanten de overstap te maken naar gecombineerde infrastructuur. 'Gebaseerd op HP's diepgaande ervaringen in shared services, cloud computing en data center transformatie projecten, wordt klanten met deze nieuwe diensten de mogelijkheid geboden om uiterst schaalbare infrastructuren te ontwerpen, testen en implementeren', aldus HP. 

Voor klanten die dit niet zelf willen bouwen biedt HP HP Enterprise Services IT outsourcing diensten om de HP Converged Infrastructure te leveren. Organisaties kunnen alles of een gedeelte van hun infrastructuur uitbesteden, afhankelijk van wat ze nodig hebben, aldus HP.

Voor klanten die een HP Converged Infrastructure inzetten, biedt HP ook flexible financieringsoplossingen via zijn afdeling HP Financial Services, die gericht is op leasing- en life cycle vermogensbeheerdiensten. HP Financial Services maakt het gemakkelijker voor klanten om technologie te gebruiken die voldoet aan snel veranderende eisen.

Meer informatie

Meer informatie over HP's nieuwe aanbod, inclusief een video van Ann Livermore en klant referenties, is beschikbaar op www.hp.com/go/thrivinginunpredictability09

HP Converged Infrastructure lijkt op een tegenaanval op de EMC-Cisco-VMware joint venture.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3141701). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.