Managed hosting door True

Storage Expo: E-Storage in cloud-storage

 

man cloud laptop kantoor

E-Storage sluit samenwerkingsovereenkomsten met softwareontwikkelaar Stealth Software en met Caringo, leverancier van het cloud- storageplatform CAStor. Door de partnerships zegt E-Storage zijn aanbod van grid-storage met cloud-storage te verbreden. E-Storage staat deze week op Storage Expo in Utrecht

De combinatie van Stealth Content Store for Microsoft Office SharePoint Server 2007 en de CAStor-oplossing van Caringo maakt het mogelijk om ongestructureerde data direct in de cloud op te slaan. E-Storage zegt dat klanten hierdoor profiteren van een betere schaalbaarheid, hogere prestaties en lagere beheerkosten van hun SharePoint-omgeving.

Het bestaande portfolio van E-Storage richtte zich voornamelijk op grid-storage. Door de toevoeging van de nieuwe oplossingen is dit portfolio nu uitgebreid met cloud-storage, aldus de storage-specialist. E-Storage ondersteunt klanten nu zowel bij database- en high-end opslag, als bij grootschalige opslag van documenten en bestandsmedia. E-Storage heeft verder de geïntegreerde oplossing van Stealth Software en Caringo aan uitgebreide testprocedures onderworpen. Deze tests werden uitgevoerd door een gespecialiseerd testteam dat producten testte in combinatie met verschillende hard- en software.

De gecombineerde Stealth Software/Caringo-oplossing is een softwareoplossing en werkt met de bestaande hardware van E-Storage-klanten. De oplossing is in te zetten voor de opslag van zogenaamde BLOB's (Binary Large Objects), oftewel ongestructureerde data. Bedrijven van elke omvang kunnen hun SQL Server-database tot 98 procent ontlasten door content in een CAStor-cluster op te slaan. Het CAStor-cluster heeft een minimale omvang van 1 terabyte en kan flexibel opschalen tot meerdere petabytes, afhankelijk van de capaciteitsbehoeften. Door de oplossing op te nemen in zijn portfolio, helpt E-Storage zijn klanten bij het verbeteren van databaseprestaties, het versnellen van back-up- en recovery-processen en het voldoen aan regelgeving. De Total Cost of Ownership van deze oplossing is dertig tot vijftig procent lager dan bestaande infrastructuur.

E-Storage is op 4 en 5 november 2009 te vinden op Storage Expo, hal 1, stand BO 38. Ook Osgar de Laat is op de stand aanwezig.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3140913). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.