Managed hosting door True

Voipro benoemt Comsave als silver distribution partner

 

Voipro, de Benelux specialist op het gebied van hosted communicatieoplossingen benoemt Comsave als silver distribution partner. Deze samenwerking zorgt er voor dat het dienstenportfolio van Comsave gecompleteerd wordt met de hosted voice oplossingen van Voipro. Comsave is vanaf nu in staat om een complete data- en voice toepassing te leveren, implementeren en beheren.

Rob Kurver, directeur van Voipro over de nieuwe distributiepartner: "Comsave levert slimme ICT oplossingen om hun klanten efficiënter en succesvoller te maken. Hierbij zorgt Comsave voor optimale ondersteuning van hun bedrijfsprocessen middels passende ICT oplossingen. Deze visie sluit perfect aan bij de marktbenadering van Voipro, we zijn dan ook uitermate content met de samenwerkingsovereenkomst. Comsave gaat optreden als silver distribution partner en zal de komende tijd dus ook veel aandacht gaan besteden aan het rekruteren van nieuwe resellers, hetgeen het marktbereik van Voipro zal verbreden". 

Hans van Leerdam, Partner bij Comsave over de verworven Voipro partner status: "Comsave gelooft stellig in de levering van een complete dienstenpakket en de belangrijke bijdrage van hosted voice hierbij; daarom wordt hosted voice een van onze kern diensten, exclusief met Voipro. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het implementeren van verfrissende ICT oplossingen met een toegevoegde waarde voor de business. Technisch hoogstaand en met service zoals onze klanten het ook hun klanten zouden aanbieden. Comsave wil de partner in de overstap naar hosted voice zijn; van advies tot implementatie en service. Uiteraard zijn flexibiliteit, klantgerichtheid en professionaliteit inbegrepen".

Rob Kurver van Voipro vult aan: "Kenmerkend aan Comsave is dat ze vanuit de businessprocessen naar techniek kijken en daar voor de MKB klant  een oplossing zoeken. Ze nemen voor de klant de complete oplossing uit handen en werken zelf met partners voor bijvoorbeeld installatie / implementatie. Ze hebben een pragmatische manier van werken".

Van Leerdam gaat enthousiast verder: "Comsave optimaliseert de bedrijfscommunicatie processen met passende ICT oplossingen. Voor de MKB markt (40-1.000 werkplekken per locatie) is Voipro's  hosted voice oplossing ideaal. Zo kunnen onze klanten eenvoudig en kosten efficiënt de stap maken naar IP telefonie en van de voordelen profiteren. We bieden IP Telefonie als een beheerde dienst; geen hoge investeringen en ingewikkelde hardware op locatie.  Maar wel met een hoge mate van flexibiliteit, overal kunnen werken, een verhoging van bereikbaarheid, kostenbesparingen en laagdrempelig te koppelen met andere communicatiemiddelen, indien dit van toegevoegde waarde blijkt. Vaak wordt gerefereerd aan de migratie naar unified communication, wij vinden dat klanten gewoon laagdrempelig de voor hun relevante communicatie middelen moeten kunnen inzetten en combineren". 

Ted van Zwieten, Partner Marketing Manager van Voipro is al druk bezig met de implementatie van de nieuwe partnership: "Het is ongelooflijk hoe snel wij als Voipro een compleet distributie kanaal aan het opbouwen zijn. Dit is een bevestiging dat Voipro een aantrekkelijke dienst in de markt gezet heeft, zowel voor de eindgebruikers als voor de resellers en distributeurs. Uitgaan van een ‘keep it simple, make sure it works' concept levert duidelijk resultaat op. De samenwerking met Comsave is voortvarend gestart, zo zijn we samen deze week al een leadgeneration campagne gestart gericht op de financiële dienstverlening en uitzendbranche".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3124876). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.