Managed hosting door True

Portland Europe ontvangt GFI award

 

Softwaredistributeur Portland Europe heeft tijdens de GFI EMEA Distributor Conference 2009 in Malta een prijs in ontvangst genomen voor de uitstekende resultaten van het afgelopen jaar. Directeur Kim van Brugge schrijft het succes mede toe aan de lancering van Organic IT, het platform van Portland voor managed services-oplossingen.

GFI Software en Portland Europe werken sinds 2004 samen. Portland is de twee na grootste distributeur van Europa en marktleider in de Benelux. Het onlangs geïntroduceerde GFI MAX blijkt een groot succes te zijn. Sinds de lancering in september zijn er nu al 289 actieve resellers die het product gebruiken. Dit is de meest succesvolle lancering ooit in de geschiedenis van Portland Europe.

"Wij zijn zeer blij met deze award", aldus Kim van Brugge."Het is een erkenning voor onze inspanningen van het afgelopen jaar. We merken dat er veel belangstelling is bij IT-dienstverleners en resellers voor de producten van GFI. De afgelopen maanden hebben we veel aandacht besteed aan de mogelijkheden van GFI MAX en de reacties waren ongekend positief."

Tijdens het jaarlijkse evenement voor distributiepartners kondigde GFI Software tevens de overname van Katharion aan. Deze acquisitie stelt GFI Software in staat om hosted e-mail-security en -diensten op het gebied van antispam en antivirus te bieden.

"Portland Europe heeft fantastische resultaten geboekt met de GFI MAX-introductie", stelt Walter Scott, CEO bij GFI. "Zij hebben onze verwachtingen ver overtroffen."

Kijk voor meer informatie over GFI MAX op: www.organicit.nl of bezoek de stand van Portland op de beurs Storage Expo op 4 en 5 november voor een live demo (D037).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3115555). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.