Managed hosting door True

MSC.Software sluit overeenkomst met Petronas

 

MSC.Software heeft een overeenkomst gesloten met Petronas Research & Scientific Services, een onderzoeksafdeling en technologieleverancier van de Petronas Group. Het gaat hier om een aankoop van het MasterKey-licentiesysteem.

Dit besluit werd genomen door een groep composiet engineers, die regelmatig werken met de producten van MSC.Software, internationaal aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware en diensten, voor de analyse van composietmateriaal en -structuren, zoals opslagtanks, pijpleidingen en motoronderdelen van auto’s. Het MasterKey-licentiesysteem biedt de engineers bij Petronas de mogelijkheid om te kiezen uit het veelzijdige aanbod van simulatieoplossingen. Met dit flexibele systeem kunnen de engineers overal en altijd gebruik maken van de simulatiesoftware die zij nodig hebben.

‘De petroleum- en energie-industrie stelt strikte eisen aan engineering, waaronder spanningstesten en vermoeiingsbeproevingen’, aldus Frank Perna, voorzitter en CEO bij MSC.Software. ‘Aan deze eisen kan alleen voldaan worden met behulp van virtueel productontwerp. Het MasterKey-licentiesysteem is een uitstekende manier voor grote R&D ondernemingen om proces efficiëntie te behalen uit een verzameling oplossingen.’

‘We hebben voor virtueel productontwerp en evaluatietesten gekozen voor het MasterKey-concept vanwege de flexibiliteit en kosteneffectiviteit’, aldus K.H. Leong, verantwoordelijke voor de composietactiviteiten bij PRSS. ‘De MasterKey biedt ons een uitgebreide keuze verenigbare simulatieoplossingen, die we overal in Azië en ook daarbuiten kunnen gebruiken. Het geeft ons dus de flexibiliteit om gelijktijdig een aantal pakketten in te zetten voor projecten bij verschillende vestigingen.’

Het MasterKey- licentiesysteem van MSC.Software (voorheen VPD Campus License System), biedt engineers de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 250 softwarepakketten die complete simulatiemogelijkheden en flexibel productmanagement bieden. Met behulp van deze oplossingen kunnen engineers alle functionele prestaties van hun producten bepalen en beïnvloeden - van sterkte en duurzaamheid, tot beweging en bediening, vibratie, akoestiek, thermische effecten en meer - zonder de noodzaak om extra productlicenties te kopen. Omdat dit systeem aan de situatie van de klant aangepast kan worden, haalt het systeem het maximale uit de engineering budgetten en productiviteit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/310641). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.