Managed hosting door True

TIE alliantie met Intertrade Systems

 

Samenwerken

TIE Holding gaat een partnerschap aan in de Verenigde Staten met InterTrade Systems Inc. Als onderdeel van de partnerschap verkoopt TIE haar EDGE Desktop activiteiten aan InterTrade.

Naast de volledige overname van het EDGE Desktop productportfolio is overeengekomen dat InterTrade de dagelijkse ondersteuning en service van alle TIE EDGE-klanten zal verzorgen. De verkoop van de EDGE activiteiten vloeit voort uit de nieuwe focus van TIE op het TIE Kinetix portfolio dat bestaat uit drie platformen: het TIE Kinetix Content Syndication Platform, het TIE Kinetix Business Integration Platform en het TIE Kinetix E-Commerce Platform.

Voorts zal InterTrade zich met TIE Kinetix Business Integration Platform verbinden om extra netwerkcapaciteit op de Noord-Amerikaanse markt te leveren. "Deze partnerschap ondersteunt onze lange termijn strategie, waarbij wij onze inspanningen richten op de middelgrote- en ondernemersmarkt waar het TIE Kinetix SaaS platform de grootste toegevoegde waarde heeft voor onze klanten", zegt Jan Sundelin, CEO van TIE.

TIE is gestopt met de ontwikkeling van EDGE als onderdeel van de hernieuwde focus en werknemers zijn overgeplaatst binnen het bedrijf om de ontwikkeling van de drie focus platforms verder te ondersteunen.

Na aftrek van goodwill bedraagt de netto opbrengst van de transactie EUR 176k, hetgeen als overige inkomsten zal worden geboekt in het 1e kwartaal 2010.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3100554). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.