Managed hosting door True

R&M benoemt tweede distributeur in Nederland

 

Netwerken

Reichle & De-Massari AG (R&M), de Zwitserse producent van netwerkbekabeling, heeft GM products uit Eindhoven benoemd tot distributeur voor Nederland. De bestaande R&M-distributeur Forehand Netwerken uit Rotterdam en GM products zullen naast elkaar actief zijn op twee verschillende marktgebieden.

Forehand blijft zich als voorheen richten op de toepassing van R&M-producten in private projecten. Het gaat daarbij om gebouwgebonden data-installaties inclusief campus-infrastructuur. GM products is juist gespecialiseerd in publieke infrastructurele projecten en levert R&M-producten voor de openbare netwerken van telecom- en kabelbedrijven.
Johan Janssen, hoofd verkoop Benelux van R&M: "Beide distributeurs zijn specialist op hun marktsegment. Samen met GM products zal R&M zijn positie op de snel expanderende markt van openbare glasvezelnetwerken (FTTX) nog verder kunnen verbeteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3085634). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.