Managed hosting door True

Michel den Brok coo Voipro

 

Voipro, de Benelux specialist op het gebied van hosted communicatieoplossingen, versterkt haar management team met de functie van chief operations officer. Per 15 september 2009 is Michel den Brok bij Voipro in dienst getreden als coo.

Hiermee bestaat het management team van Voipro uit 4 personen: Rob Kurver CEO, Ted van Zwieten CCO, Henk Hesselink CTO en COO Michel den Brok.

Rob Kurver, CEO van Voipro over de benoeming van Michel den Brok: "Wij zijn zeer content met de aanstelling van Michel den Brok als Chief Operations Officer. Hij heeft een zeer ruime ervaring op gebied van operationele zaken, procedures en interne IT toepassingen. Michel heeft bijvoorbeeld ruime ervaring op gebied van ITIL. De snelle groei van Voipro vraagt om een continue verbetering van operationele processen, waarbij het conform bepaalde bewezen procedures werken cruciaal is. Operational excellence staat bij Voipro centraal. Het aantal door Voipro beheerde hosted voice werkplekken zal de komende 5 jaar elk jaar verdubbelen. Michel zal zorg moeten dragen voor een organisatiestructuur en bijbehorend proces management welke deze immense groei kan faciliteren".

Voipro bestaat komende maand inmiddels 4,5 jaar en heeft in deze korte periode een sterke positie verworven binnen de markt van hosted communicatieoplossingen. Nadat het eigen Voipro hosted voice platform ontwikkeld is, zijn de eerste klanten eind 2006 op het platform aangesloten. Rob Kurver: "Mooi detail daarbij is, dat de eerste klant die aangesloten is op de hosted voice dienst nog steeds een zeer tevreden klant is. Ik durf verder te stellen dat Voipro de hosted voice markt in Nederland eigenlijk gecreëerd heeft". 

De nieuwe COO van Voipro Nederland is tevens oprichter / eigenaar van Bureauvert.nl een bureau actief op gebied van bedrijfskundig advies en ICT oplossingen. Daarvoor was hij actief als interim Manager Servicedesk bij Stonehouse Computing. Eerder werkte hij ruim 10 jaar als Manager IT bij Eden Design & Communication.

Michel den Brok, kersverse COO van Voipro over zijn nieuwe uitdaging: "Voipro is een jonge organisatie die aan het begin staat van een enorme groei. Uiteraard dient op zo'n moment de organisatie klaar te zijn om deze groei te kunnen faciliteren. Ik beschouw het dan ook als mijn verantwoordelijkheid en uitdaging om te zorgen voor een stabiele organisatie. Stabiel intern, maar ook richting klanten en partners".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3083916). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.