Managed hosting door True

Intermec en Zetes gaan op Europees niveau samenwerken

 

Intermec Technologies, aanbieder van producten, systemen en diensten voor supply chain management, heeft Zetes als Europees premier polutions partner aangesteld.

Zetes is een Europese solutions integrator voor geautomatiseerde identificatie van goederen. Dit contract betekent een betere integratie en distributie van Intermec’s producten in Europa als onderdeel van het Europese Auto-ID aanbod van Zetes. In de Benelux werkten Intermec en Zetes al geruime tijd samen.

In Europa heeft Zetes kantoren in acht verschillende landen; België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje en de UK waarvandaan zij hun Europese activiteiten ontplooien. Deze nieuwe overeenkomst betekent dat de klanten van Zetes in heel Europa toegang krijgen tot de producten van alle marktleiders op het gebied van auto-identificatie zoals terminals, scanners, printers, RFID, barcode oplossingen en draadloze communicatie.

Stuart Scott, Intermec’s director of business development and marketing: ‘Dit betekent dat onze Europese klanten beter bediend zullen worden. Onze topprioriteit is om iedere klant de oplossing te bieden die het beste past bij zijn behoeften. We zijn ervan overtuigd dat Zetes ons zal helpen om dit doel te bereiken.’

‘Bedrijven worden steeds afhankelijker van missie kritieke Auto-ID applicaties die de informatie van hun supply chain aansturen’, aldus Alex Driessen vice president corporate strategy van Zetes. ‘Optimale aansluiting en standaardisatie is een vereiste. Door onze samenwerking met Intermec uit te breiden over geheel Europa zijn wij in staat om onze klanten een groter aanbod te presenteren en meer uniformiteit aan onze multinationale klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/307985). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.