Managed hosting door True

Sogeti en OutSystems samen in Agile-ontwikkeling

 

OutSystems, leverancier van het Agile Platform voor de snelle ontwikkeling en het beheer van zakelijke internettoepassingen die ondersteuning bieden voor voortdurende verandering, en Sogeti, leverancier van professionele technologische diensten, kondigden vandaag een samenwerking aan die de voordelen, het marktbereik en de mogelijkheden op het gebied van Agile-ontwikkeling en -implementaties zal uitbreiden.

Sogeti is gespecialiseerd in applicatiebeheer, infrastructuurbeheer, hoogwaardige engineering en testen. Het bedrijf beschikt over een team van ervaren IT-professionals die nauw met klanten samenwerken om aanpasbare oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren die voorzien in de unieke behoeften van hun bedrijfsactiviteiten en branche.

Voor de ontwikkeling van toepassingen maakt Sogeti reeds gebruik van de Agile-methodiek. Voor dit doel heeft de dienstverlener het Agile Competence Centre ontwikkeld, dat garant staat voor de aflevering van succesvolle Agile-projecten.

Via het partnerprogramma van OutSystems zal Sogeti klanten toegevoegde waarde bieden door zakelijke internettoepassingen te ontwikkelen met behulp van het Agile Platform van OutSystems en Agile-methodieken.

Het Agile Platform van OutSystems is de eerste geïntegreerde oplossing die op Agile-methodieken is gebaseerd. Het platform biedt ondersteuning voor de volledige levenscyclus van toepassingen, van de ontwikkeling tot de implementatie en het beheer. Het platform kan worden ingezet om bestaande systemen te integreren of om nieuwe toepassingen te ontwikkelen, automatisch te implementeren en vanaf een centrale locatie te beheren. Agile-toepassingen bieden gedurende hun volledige levenscyclus ondersteuning voor verandering.

Door het automatiseren van de Agile-methodieken stelt OutSystems bedrijven in staat om toepassingen af te leveren die de voortdurend veranderende bedrijfsbehoeften weerspiegelen en gedurende hun volledige levenscyclus de kloof tussen de IT en business dichten. IT-organisaties kunnen nu op succesvolle wijze hun achterstand met de ontwikkeling van toepassingen inhalen en op effectieve wijze ondersteuning bieden voor de veranderende bedrijfsvereisten, zonder daarbij de IT-budgetten te overschrijden.

Rob van Kerkwijk, partner manager Noord-Europa bij OutSystems, is uiterst verheugd over deze nieuwe samenwerking binnen de Nederlandse markt: "Bij OutSystems zien we ernaar uit om samen te werken met een grote systeemintegrator als Sogeti. Zij zullen ons helpen met het promoten van Agile-methodieken en het verbeteren van de ontwikkeling van zakelijke toepassingen. Het Agile Competence Center van Sogeti sluit nauw aan op onze Agile-concepten en onze doelstelling om nauw met klanten samen te werken om hoogwaardige en doeltreffende oplossingen af te leveren."

"Het Agile Platform van OutSystems stelt ons in staat om onze klanten van uiterst betaalbare en efficiënte zakelijke internettoepassingen te voorzien," aldus Frank Langeveld, directeur DCE bij Sogeti Nederland. "Met behulp van het Agile Platform kunnen we onze concurrentiepositie verbeteren door een sneller en kwalitatief hoogwaardiger ontwikkelingsproces. Op deze manier is Sogeti in staat om klanten meer toegevoegde waarde te bieden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3077550). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.