Managed hosting door True

Nieuwe SAP4Live-community voor IBM-gebruikers

 

De Blue Live Group lanceert SAP4Live, een nieuwe online community voor IBM-gebruikers die SAP-oplossingen inzetten in hun bedrijfsomgeving.

Op de website www.sap4live.nl zijn sinds vandaag onder andere uitgebreide webvideo's, verschillende white- en redpapers, diverse case studies en een forum te vinden.

SAP4Live is een onderdeel van de Blue Live Group, de overkoepelende organisatie van diverse IBM-communities in de Benelux. De website kende in het voorjaar van 2009 een prerelease en heeft tot op heden al tientallen bezoekers als lid mogen registreren. De SAP4Live-community is te vinden op sap4live.nl en sap4live.com en biedt alle features waar de Blue Live Group-communities bekend om staan: nieuws, blogs, forums, BlueChat, BlueRadio en meer.

De lancering van een SAP-community voor IBM-gebruikers was noodzakelijk vanwege de grote vraag vanuit de gebruikershoek. De redactie van SAP4Live heeft naast de gebruikelijke webcontent informatieve webvideo's, whitepapers, casestudies en een forum toegevoegd. Hierdoor wordt de site niet alleen dynamischer, maar biedt het ook meer voordelen. De webvideo's bieden informatie voor ‘SAP on IBM'-gebruikers, waarbij medewerking is verleend door onder andere Walter Lang van ISICC (IBM SAP International Competence Center in Walldorf, Duitsland) en Erast Wortel, IBM Alliance Manager van SAP Nederland. Tevens zijn er downloads, links naar het forum en polls te vinden. Dit maakt de site toegankelijker voor iedereen die op de hoogte gehouden wil worden van SAP on IBM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3077521). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.