Managed hosting door True

Citrix intensiveert focus channel

 

Citrix Systems Benelux gaat nog meer focus leggen op het channel model. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de ontwikkelingen en het succes van Citrix op het gebied van virtualisatie en cloud computing en de toenemende vraag naar end-to-end oplossingen als Citrix Delivery Center en Citrix Cloud Center (C3).

De eerste merkbare verandering is de benoeming Maarten Kok tot business partner manager. Hij gaat zich richten op de verkoop van het gehele productportfolio via het kanaal. Kok wordt verantwoordelijk voor het onderhouden van de samenwerking met diverse partners van Citrix. Daarbij ligt de nadruk op de totaaloplossingen van de aanbieder van virtualisatie-, networking- en software as a service-technologie.

Kok was eerder sales specialist, Citrix Application Networking Group (ANG). De ANG-producten zijn sinds enige tijd integraal opgenomen binnen de totaaloplossingen van Citrix en vormen een belangrijke schakel bij end-to-end virtualisatie.

"De ontwikkelingen binnen Citrix en in de markt vragen om een andere benadering van de klant", aldus André Lodewijks, channel manager bij Citrix Systems. "Daarbij willen we extra nadruk leggen op het belang van ons kanaal. We willen meer aandacht geven aan onze partners en gezamenlijk de relatie met onze end-users en prospects versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3076116). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.