Managed hosting door True

Wie gunt wat: Waterschappen in zee met Geodan

 

akkoord gunnen

Geodan richt het WION-systeem voor de waterschappen in. Dit portaal handelt alle graafberichten af die voor hen binnenkomen bij het Kadaster. De waterschappen dienen uiterlijk 1 juli 2010 te voldoen aan de WION: Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten. Dit blijkt uit een recente inventarisatie van overheidsgunningen in ict-land. Computable zet deze publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Het Waterschapshuis en 25 waterschappen hebben Geodan de opdracht gegeven het WION (Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten) -systeem in te richten. Dit portaal handelt alle graafberichten af die voor de waterschappen binnenkomen bij het Kadaster. De waterschappen dienen uiterlijk 1 juli 2010 aan de voorwaarden van de WION te voldoen. Het portaal zal eind januari 2010 beschikbaar zijn voor alle waterschappen.

ISZF kiest midoffice van Inter Access

Het samenwerkingsverband ISZF (ICT-Samenwerkingsverband Zuidwest Fryslân) heeft na een Europese aanbesteding Inter Access geselecteerd als midoffice-leverancier. De gemeenten Bolsward, Gaasterlân-Sleat, Harlingen, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd en Wûnseradiel werken op ict-gebied samen in het ISZF. Inter Access zal de WebNext Midoffice-suite nog dit jaar opleveren. De keus van het ISZF betekent dat eind 2009 35 gemeenten in Nederland gebruikmaken van de midoffice van Inter Access. De vijfraamovereenkomst heeft een waarde van 200.000 euro.

Scholten Awater slaat slag in Eindhoven

De gemeente Eindhoven heeft de opdracht voor levering van werkplekapparatuur en diensten ter waarde van 1,4 miljoen euro aan Scholten Awater gegund. Het betreft de levering van desktops,laptops, monitoren, accessoires en diensten. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met een verlengingsoptie van tweemaal één jaar.

Strukton laat Voip-oplossing inbouwen

Bouwbedrijf Strukton heeft Kender Thijssen uit Veenendaal de order voor het vernieuwen van de telefonieomgeving gegund. De door Kender Thijssen geboden telefonieoplossing bestaat uit een nieuwe Voice over IP-omgeving van Mitel geïntegreerd met Microsoft Office Communications Server (OCS). In Nederland heeft het Utrechtse Strukton ongeveer 65 locaties. De oplevering van de eerste fase van het project vindt in december 2009 plaats.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3073915). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.