Managed hosting door True

XenApp levert applicaties vanaf virtual machine

 

Citrix XenApp 5 levert vanaf nu on-demand applicaties vanaf virtual machines (VM's). Met deze toevoeging biedt XenApp nu applicatiecompatibiliteit met minimale vereisten op gebied van testing en validatie.

Citrix XenApp 5 levert vanaf heden nu on-demand applicaties vanaf virtual machines (VM's). Met deze toevoeging biedt XenApp nu applicatiecompatibiliteit met minimale vereisten op gebied van testing en validatie. Daarmee is XenApp volgens Citrixc een goede oplossing voor het leveren van Windows applicaties aan elke gebruiker, op elke locatie.

Deze nieuwe feature van XenApp is gebaseerd op de bestaand application delivery technologieën, waarmee gedeelde applicaties centraal gehost kunnen worden via Windows Terminal Services of gestreamd worden naar een PC of laptop.

Naast deze ‘VM-hosted' applicaties, biedt XenApp 5 nog een aantal nieuwe functies voor energie- en capaciteitsbeheer. De prestaties van een serverfarm kunnen hiermee worden geoptimaliseerd en het energieverbruik omlaag gebracht, zonder dat gebruikers daar hinder van ondervinden.

Verder biedt de Citrix HDX Technology een nog betere high-definition ervaring voor zelfs de zwaarste multi-media applicaties. Doordat HDX MediaStream voor Flash is geïntegreerd in XenApp 5, zijn gebruikers verzekerd van een high-defenition ervaring wanneer ze Flash applicaties en video content willen bekijken.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe functies in XenApp 5 kunnen vanaf 29 september 2009 gedownload worden. Meer informatie over de nieuwe functies in XenApp 5 is te vinden op http://citrix.com/xenapp/featurepack2

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3071677). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Is dit voor XenApp 5.0 voor Windows Server 2003 of voor XenApp 5.0 voor Windows Server 2009. Voor zover mij bekend wordt FP2 alleen uitgerold voor XenApp5.0 voor Windows Server 2003.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.