Managed hosting door True

Datad levert IT-beheeroplossingen RES Software

 

Datad Automatisering BV heeft haar online hostingoplossing dCloud uitgebreid met RES PowerFuse en RES Wisdom. dCloud biedt een online werkplek voor een vaste prijs per maand.

De ondersteuning en het beheer van de werkplekken wordt hierbij volledig verzorgd door Datad. Door de oplossingen van RES Software toe te voegen, kan dCloud nog beter voldoen aan de wensen van de klant.

RES Wisdom zorgt er voor dat IT-omgevingen sneller kunnen worden uitgerold. Met behulp van run book automation worden IT-beheertaken geautomatiseerd, waardoor veel tijdwinst wordt geboekt. Daarnaast stelt de Provisioning-functionaliteit binnen RES Wisdom klanten in staat om zelf wijzigingen aan te brengen binnen hun dCloud-omgeving, zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers. Dit maakt de cloudgebaseerde IT-omgeving van Datad nog flexibeler en gebruiksvriendelijker.

De user workspace managementoplossing RES PowerFuse ontkoppelt de desktop- en eindgebruikerinstellingen van de onderliggende desktop-infrastructuur. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om vanuit de gebruiker naar veiligheid te kijken, ongeacht tijd, plaats en werkplek. Wie moet wanneer welke applicaties kunnen gebruiken? Daarnaast kunnen beheerders in RES PowerFuse achterhalen welke diensten door de eindgebruikers daadwerkelijk worden gebruikt. Dit bespaart in veel gevallen licenties en dus kosten.

"dCloud biedt werkplekautomatisering voor een vast bedrag per maand, zonder dat het een standaardoplossing is", stelt Ernst Merks, managing director van Datad. "Door de producten van RES Software te gebruiken, is het nu mogelijk om aan alle wensen van de klant te voldoen. Geen enkele IT-omgeving is hetzelfde en daarom is het van groot belang om flexibiliteit te bieden. Het grote voordeel van de oplossingen van RES Software is dat wij kunnen werken met standaard images, maar die kunnen aanvullen met een gepersonaliseerde laag voor elke eindgebruiker. Bovendien wordt het beheer hierdoor een stuk eenvoudiger."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3054589). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.