Managed hosting door True

Tech Data distribueert Parallels

 

Met onmiddellijke ingang is Tech Data de nieuwe distributeur voor de Mac-product reeks van de virtualisatiespecialist Parallels.

Door de samenwerking met Tech Data verwacht Parallels te profiteren van de bestaande relaties van Tech Data en zich daardoor te kunne richten op de mkb-markt. Met Parallels Desktop for Mac kunnen Windows-programma's op Apple-computers draaien en Parallels Server for Mac maakt virtualisatie op Apple-servers mogelijk.
Gezamenlijke webcasts, trainingen en mailcampagnes van de nieuwe partners worden binnenkort gestart en uitgebreide trainingen vanuit de leverancier worden op dit moment al uitgevoerd.

Profijt
"Met zijn huidige productreeks van desktop- en serverproducten biedt Parallels een mix voor leveranciers binnen de Apple-omgeving, waar wij al een lange relatie mee hebben. Parallels Desktop for Mac is een prominente softwaretechnologie voor Mac-computers en ook voor het serverproduct zien wij uitstekende marketingmogelijkheden voor bedrijven die de voorkeur hadden voor Mac-computers maar uiteindelijk kozen voor het Windows-platform vanwege incompatibele software", volgens Erwin Berkhuysen, country manager Nederland bij Tech Data.

"In Tech Data hebben wij een waardevolle partner gevonden die goed is gepositioneerd, voornamelijk in de mkb-omgeving. Wij rekenen niet enkel op hun bewezen Apple-expertise, maar zien Tech Data tevens als de perfecte partner voor ons wanneer onze Parallels servers voor Windows- en Linux-platformen worden gereleased in de nabije toekomst", zegt Stefan Hölzl, director sales EMEA bij Parallels.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3054490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.