Managed hosting door True

COLT neemt deel aan VMware vCloud-initiatief

 

COLT, een Europese aanbieder van zakelijke communicatiediensten, heeft vandaag haar deelname aan het VMware vCloud-initiatief bekendgemaakt.

COLT heeft reeds VMware-oplossingen geïmplementeerd voor haar klanten en verbetert haar cloud-diensten verder door deelname aan het VMware vCloud-initiatief. Klanten van COLT zullen hierdoor meer keuzemogelijkheden hebben met betrekking tot wanneer en hoe ze cloud services inzetten om een hogere efficiency, krachtigere beveiliging en betere prestaties te bewerkstelligen.

Het VMware vCloud-initiatief houdt in dat VMware nauw samenwerkt met cloud providers om een betrouwbare, kant-en-klare oplossing te bieden zonder dat klanten vastzitten aan bepaalde cloud opties, zoals dat nu vaak het geval is. Dit biedt klanten meer flexibiliteit in hun keuzes, onafhankelijk van de hardware, besturingssystemen en applicaties, zodat deze klanten vol vertrouwen hun huidige en toekomstige applicaties zowel intern als in de cloud van COLT kunnen opnemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3051896). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.