Managed hosting door True

Samenwerking Ingram Micro en Prones

 

Met ingang van woensdag 9 september 2009 gaat Ingram Micro de samenwerking aan met Prones. Ingram Micro speelt daarmee in op de toenemende vraag vanuit resellers uit het MKB om kennis en 'handjes' toe te voegen aan de verkoop van HP ProCurve.

Daarmee vormt Prones een verlengstuk van de specifieke kennis waarover Ingram Micro reeds beschikt binnen zijn Networking divisie."Er worden steeds hogere eisen gesteld aan netwerk infrastructuur en het is niet meer dan logisch dat die specifieke kennis niet bij iedere reseller aanwezig is. Met Prones kunnen we een totaalpakket aanbieden voor met name het MKB-segment. In feite bieden we daarmee het totale proces aan, van aankoop tot de ingebruikname van de HP ProCurve producten. Prones past daarmee in onze filosofie om optimale dienstverlening naar onze resellers te realiseren", aldus Marc Cox, Director Sales, Marketing & Business Management van Ingram Micro.

Tiago Vreeman, Sales Manager bij Prones, is eveneens enthousiast. "Via het uitgebreide netwerk van Ingram Micro komen wij in contact met tal van resellers waar een duidelijke behoefte bestaat aan onze dienstverlening. Door een team van gecertificeerde netwerkspecialisten koppelen wij inzicht van complexe IP-infrastructuren aan de technische productkennis die bij Ingram Micro aanwezig is."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3050072). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.