Managed hosting door True

Romedia vernieuwt website

 

Distributeur Romedia heeft zijn website compleet vernieuwd en aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Het uiterlijk en de navigatie zijn aangepast, en de inhoud is geactualiseerd met state-of-the-art producten.

Romedia is sinds 1988 importeur/distributeur van 'rotating media'-producten. De distributeur levert alleen aan professionele dealers, systeemhuizen, universiteitsshops en automatiseringsafdelingen van grote bedrijven en instellingen. Ook private labelling van diverse fabrikanten op computer- en printergebied wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld, uitgevoerd en verzorgd.

Romedia heeft zijn website compleet vernieuwd en aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Het uiterlijk en de navigatie zijn aangepast, en de inhoud is geactualiseerd met state-of-the-art producten.

Naast de uitbreidingen van server- en notebook harddisks is nu ook een nieuwe lijn Solid State Disks in het leveringsprogramma opgenomen. Hier zijn nas- en andere back-upoplossingen van QNAP terug te vinden. De innovatieve lijn 1-2-copy dvd-duplicators is uitgebreid met BluRay-oplossingen, zoals de disc publisher PP100 van Epson en de Primera duplicators. Op de afdeling 'groothandel' worden geregeld grotere partijen tegen interessante condities aangeboden.

Er is veel ruimte gereserveerd voor het informatieve gedeelte, waar een groot aantal onderwerpen zo duidelijk mogelijk uitgelegd wordt. De site is dan ook bedoeld als kenniscentrum op het gebied van rotating media, waar alle informatie zoveel mogelijk gecentraliseerd en geregeld bijgewerkt wordt.

Als onderdeel van Co-Market Group Europe, is Romedia nauw betrokken bij het MVO beleid (maatschappelijk verantwoord ondernemen) van deze organisatie. MVO is, samen met duurzaamheid, een belangrijk uitgangspunt voor de totale organisatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3046785). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Professioneel en kundig bedrijf, heb daar een aantal harde schijven gehaald. Veel artikelen die bijna nergens anders te krijgen zijn en goede, bekwame medewerkers!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.