Managed hosting door True

Cordys gebruikersconferentie rond cloud computing

 

Cordys, leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie, organiseert van 6 tot 8 oktober 2009 Cordial Cloudburst op kasteel De Vanenburg in Putten. Deze internationale conferentie brengt verschillende gerenommeerde deskundigen, strategie-experts en klanten samen rond het thema cloud computing.

Het is voor de zesde maal dat Cordys een Cordial-conferentie organiseert. Cordial 2009 is een exclusief forum voor bekende cloud-experts, -dienstverleners en -gebruikers. Het programma biedt presentaties, gebruikerservaringen, debatten en interactieve workshops waaraan onder anderen sprekers van Google, Cisco en Forrester Research deelnemen. Tijdens deze programmaonderdelen wordt onderzocht hoe cloud computing bedrijven flexibeler maakt, kosten bespaart en innovatie stimuleert.

Jan Baan, oprichter en CEO van Cordys: "De flexibiliteit en potentiële kostenbesparingen van cloud-gebruik zorgen nu al voor acceptatie van het concept in de breedte. Het is een gegeven dat de gemiddelde gebruiker al webapplicaties gebruikt, die losstaan van de IT-afdeling van het bedrijf. Dit heeft een druk gelegd op IT-managers, die moeten bepalen hoe ze dit concept in hun onderneming kunnen inzetten. Deze conferentie biedt business- en IT-managers het ultieme forum om meer te leren over de kracht van cloud computing en de voordelen die het concept nu al biedt."

Sprekers zijn onder meer:

dr. Stefan Ried - Senior Analist bij Forrester Research;
Peter Lorant - Head of Enterprise Channels, EMEA Google;
Olivier Colinet - Head of Sales Engineering, EMEA Google;
Andy Mulholland - Global CTO van Capgemini;
Peter Fingar - Pundit, analist en auteur van ‘Extreme Competition' en ‘Dot.Cloud';
Alok Batra - Director bij Cisco;
Andrew Levine - Director Global Business Solutions bij CSC.

Ook zijn er tijdens Cordial 2009 bijdragen van:

Jan Baan, CEO van Cordys;
Jon Pyke, Chief Strategy Officer van Cordys;
Mark de Simone, Chief Sales en Business Development Officer bij Cordys.

Tijdens deze driedaagse conferentie zijn er verschillende wokshops, gebruikersverhalen, break-outsessies en netwerkmogelijkheden voor zakelijke en technisch georiënteerde belangstellenden. Al deze bijdragen bieden de bezoeker meer inzicht in de voordelen van het implementeren van volgende-generatieoplossingen voor Business Process Management en Cloud Orchestration.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3044728). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.