Managed hosting door True

CIBER en QlikTech tekenen partnerovereenkomst

 

ICT-dienstverlener CIBER en business intelligence softwarebedrijf QlikTech sluiten een partnerschap voor de verkoop en distributie van QlikView. Deze BI-tool biedt visuele en intuïtieve analyses van elk aspect van organisatorische prestatie in dashboards en verslagen. De overeenkomst is een nieuwe mijlpaal in de snelle groei die QlikTech momenteel doormaakt in de enterprisemarkt.

"Wij beschouwen QlikView als een belangrijke tool om data te ontsluiten en zien een steeds grotere behoefte bij klanten aan snellere ROI, lagere kosten en een korte implementatietijd", aldus Michel Schilperoort, managing consultant bij CIBER. "Daarnaast biedt de presentatievorm grote voordelen. Er is eindelijk een nieuwe manier van gegevens presenteren. En van snel kunnen schakelen. De conventionele gereedschappen proberen dat ook, maar hebben een hogere leercurve. Met QlikView kunnen wij onze klanten direct antwoord op flexibele en ad hoc vraagstukken bieden."

Met de introductie van QlikView 9 eerder dit jaar, is de eerste en enige BI-tool geïntroduceerd die voldoet aan de uiteenlopende behoeften van alle bedrijven en power-users. QlikView 9 werkt uitstekend in zowel grote als kleine bedrijven en ongeacht het platform, aldus de partners.

Groei in enterprisemarkt
De samenwerking met CIBER past goed binnen de partnerstrategie van QlikTech, aldus Bas van der Horst, Alliance Director bij QlikTech: "QlikView is in de afgelopen jaren omarmd door het MKB-segment als snelle, betaalbare BI-oplossing om in korte tijd alle bedrijfsinformatie inzichtelijk te krijgen. Momenteel maakt QlikTech een snelle groei door in de enterprisemarkt. Het profiel en de footprint van CIBER in die markt sluiten daar naadloos op aan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3040077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.