Managed hosting door True

Orders voor PQR, Plusine, KPN, Tele2, ISL en Ricoh

 

akkoord gunnen

CRN zet deze publiek gemaakte gunningen geregeld op een rijtje. Er zijn onlangs orders gescoord door PQR, Plusine, Siemens, KPN, Tele2, ISL Automatisering en Ricoh.

De Brandweer Midden- en West Brabant heeft een overeenkomst met Siemens gesloten voor de inrichting van een technische infrastructuur. Met de opdracht - looptijd vier jaar - is een bedrag van 4,2 miljoen euro gemoeid.  Siemens krijgt een omvangrijk takenpakket, ondermeer bestaand uit het aanleggen en beheren van lan's, een wan, migratiewerkzaamheden, het aanleggen van koppelingen naar deelnemende gemeentelijke netwerken, het regelen van de kantoorautomatisering en internettoegang, applicatie- en beheerdiensten, het leveren van hardware en helpdeskservices.  De omvang van het aantal werkplekken ligt tussen de 350 en 500, gebaseerd op deelname van alle 25 brandweerorganisaties.

Telecom
De Belastingdienst heeft voor internettoegang en wan- en dark fibre-diensten twee aanbieders aangetrokken. KPN en Tele2 zorgen beide voor internettoegang van en naar de centraallocatie in Apeldoorn. KPN levert ook nog dark-fibre-diensten voor een paar locaties van de Belastingdienst, terwijl Tele2 wan-diensten levert aan alle kantoren in Nederland. De contracten hebben een looptijd van zestig maanden.


Storage
De provincie Overijssel laat PQR een opslag- en backup/restore-voorziening installeren. Die bestaat uit twee SAN's (2 keer 45 terabyte met optioneel 20 TB), een diskback-up (van 45 terabyte netto), een tape-oplossing en SAN-switches. Ook zorgt de automatiseerder voor het onderhoud en opleidingen. Het gaat om een opdracht voor minimaal vier jaar.


Overheid
De provincie Noord-Brabant roept de hulp in van Informatica voor het leveren, implementeren en onderhouden van ETL-tooling: software voor extractie, transformatie en laden (etl) van gegevens. Het betreft een vierjarig contract.

De Defensie Materieel Organisatie (Marinebedrijf) heeft Frame Engineering uit Bussum aangetrokken voor het leveren van zogeheten 484 intelligente interface units (outposts) in drie verschillende uitvoeringen, die kunnen communiceren middels een can-interface (can: campus area network). De levering (inclusief beperkte training) vindt plaats vanaf nu tot en met 2012.

De gemeente Skarsterlân heeft een raamovereenkomst gesloten met ISL Automatisering uit Eindhoven voor de levering van werkplekapparatuur. De looptijd is twee jaar met een optie tot verlenging met tweemaal een jaar. ISL Automatisering is geplukt uit zes gegadigden.

De gemeente Venlo heeft Newtel uit twee inschrijvingen geselecteerd voor de verwerving van IP - telefonieplatform Newtel.

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is met Plusine ICT Group uit Beverwijk in zee gegaan voor de levering van hardware en smartphones ter waarde van 89.017,06 euro (zonder btw).

De gemeente Kerkrade vervangt haar kopieer-, print- en scanfaciliteiten. Ricoh mag dit in ieder geval de komende drie jaar gaan doen.

De gemeente Assen koopt voor 360.000 euro een personeelszakensysteem en een tijdschrijf-toepassing van ADP. Het is bedoeld voor 650 ambtenaren en de vierhonderd medewerkers van de aan de gemeente gelieerde organisaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3039469). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Belastingdienst

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.