Managed hosting door True

Twee nieuwe partnerovereenkomsten voor Transflow

 

Transflow, leverancier van business process management, document- en recordsmanagement maakte onlangs bekend twee partnerovereenkomsten te hebben afgesloten met XL21 en Novulus.

XL21 heeft voor een aantal pilots binnen het project Overheidsloket2000 een generiek digitaal loket ontwikkeld. Het loket ondersteunt ook volledig gepersonaliseerde omgevingen. Transflow levert de midoffice-component, waarmee aanvragen integraal kunnen worden afgehandeld. Bovendien zorgt de oplossing van Transflow voor transparantie en integratie met de backoffice-systemen.

Novulus heeft expertise op het gebied van certificering volgens ISO-standaarden. Samen met Transflow heeft het bedrijf nu een ISO+-aanpak ontwikkeld. Ook het meten en verbeteren van bedrijfsprocessen worden hierin integraal meegenomen. Het certificeringstraject zal daardoor resulteren in duidelijke en permanente verbeteringen voor de bedrijfsvoering. Aan de ISO+-aanpak liggen Transflow’s componenten voor procesbeschrijving, procesbeheer en documentbeheer ten grondslag.

Sybrand Jongejans, managing director van Transflow Nederland: ‘Wij zijn er trots op dat deze twee bedrijven hun vertrouwen in Transflow hebben uitgesproken. De overeenkomsten onderstrepen onze uitstekende positie in de markt en sluiten goed aan bij onze groeiambitie. Dankzij deze nieuwe partners zullen alleen maar meer organisaties en overheidsinstellingen van onze toonaangevende producten kunnen profiteren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/303888). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.