Managed hosting door True

Politie Nederland kiest voor Scholten Awater

 

De door voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) uitgeschreven Europese Aanbesteding voor levering en het onderhoud van ict-werkplekapparatuur met een geraamde waarde van 50 miljoen euro is aan Scholten Awater gegund.

De vtsPN is op 1 juli 2006 opgericht om tot een doelmatiger beheer van de politie te komen op het gebied van ict-service en informatiemanagement, bestuurlijke beleidsontwikkeling en ondersteuning politieberaden en verdere ontwikkeling van nieuwe shared services, zoals inkoop. De vtsPN trad in deze aanbesteding op als aanbestedende dienst namens alle 25 politiekorpsen, het KLPD en de Koninklijke Marechaussee.

Het contract voor de levering van ict-werkplekapparatuur en de daarbij komende dienstverlening is aangegaan voor een periode van twee jaar met een optie tot verlenging met tweemaal één jaar. De aanbesteding betreft personal computers, thin clients, laptops, ruggedized laptops, pda's, beeldschermen, printers, scanners, faxen, overige randapparatuur en computeronderdelen.

Naast Scholten Awater hadden twee andere bedrijven ingetekend op de aanbesteding. De prijs-kwaliteitverhouding van de aanbieding van Scholten Awater werd als beste beoordeeld. Eén van de bevonden pluspunten was het volledig geïntegreerde logistiek proces van Scholten Awater.

Theo Willems, algemeen directeur Scholten Awater: "De Nederlandse politie is al jaren een zeer belangrijke klant voor Scholten Awater. Wij zijn zeer verheugd dat wij deze relatie hebben kunnen verlengen en uitbreiden. Wij hebben ons ten doel gesteld om voor de vtsPN en al haar opdrachtgevers forse besparingen te realiseren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3036199). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.