Managed hosting door True

Wytze Rijkmans vice president CA Benelux

 

Wytze Rijkmans is aangesteld als vice president van CA Benelux en maakt nu deel uit van de CA EMEA-organisatie.

Bennie Peleman, country manager Benelux, heeft de functie aanvaard van senior alliances director voor Noord- en Zuid-Europa. Peleman wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden van het partnernetwerk met belangrijke system integrators als Accenture, Deloitte en Cap Gemini.

Wytze Rijkmans komt van HP Software en Solutions, waar hij managing director was en tevens lid van het senior management team van HP Noord-Europa en HP Nederland. Hij rondde daar met succes de integratie van Mercury Interactive en HP Software af, samen met een aantal andere overnames. Bij CA heeft hij de opdracht om de positie van CA in de Benelux uit te bouwen en het gebruik van enterprise it management-oplossingen voor mainframe en gedistribueerde it-omgevingen te vergroten.

Met meer dan 24 jaar ervaring in it, legt Wytze Rijkmans uit dat bedrijven nu de behoefte hebben om snel te schakelen en investeringen in software binnen 12 maanden terug te verdienen. Hij voegt eraan toe: "Als platformonafhankelijke software- en services-leverancier bevindt CA zich in de ideale positie om bedrijven te helpen het rendement van de bestaande it te optimaliseren en de kosten daarvan terug te dringen. Met de ‘Lean IT' aanpak van CA kunnen aanzienlijke bedrijfsvoordelen worden behaald in een relatief korte periode, zelfs onder de huidige economische omstandigheden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3035445). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.