Managed hosting door True

Bell Micro gaat skutsje silen

 

Op 4 september aanstaande organiseert Bell voor de vijfde keer het Zomer Skutsje Silen. Het evenement gaat plaats vinden op het recreatiepark De Kuilart in het Friese Koudum. Met een overvol programma belooft het weer een spectaculair evenement te worden.

Aan het evenement zullen de volgende vendoren meedoen: Brocade, HP, IBM Nseries, IBM storage, IBM system x, NEC, NetApp, SUN en Symantec. Iedere vendor zal zijn eigen Skutsje hebben. Het grootste deel van de dag zal in het teken staan van het varen op de Skutsjes.
Na de ontvangst op het fraaie recreatiepark De Kuilart zal iedereen op de boot stappen om allereerst te gaan genieten van de tocht en het uitzicht. Hierna zal de lunch plaats vinden. Na deze lunch zullen de Skutsjes onderling gaan strijden in een race op het water. Als iedereen weer voet aan wal zet zal er uiteraard genoeg aandacht zijn voor de inwendige mens.
Mede omdat Bell het evenement al voor de vijfde keer organiseert zullen de diva's van Charming Proud & Gorgeous dit jubileum evenement voorzien van een spetterend optreden. Hierna zal de dag worden afgesloten met een  barbecue en een drankje.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3033600). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.