Managed hosting door True

Computable zoekt beste business case 2009

 

Computable Business Cases 2010

De redactie van Computable gaat net als in 2008 op zoek naar de beste business case, maar dan nu voor het jaar 2009. Een vakkundige jury buigt zich over voorgedragen cases en kiest de uiteindelijke winnaar.

Het succes van een project staat of valt met een goede business case. Zo'n business case moet een aantal kenmerken van het project beschrijven, van de verwachte winstgevendheid tot het te voeren organisatiebeleid. Deze factoren zijn door een vakkundige jury in verschillende vragen vervat. Op basis van de antwoorden zal zij voor Computable de Beste Business Case van 2009 uitroepen. Via een invulformulier kunnen bedrijven hun business case bij Computable aandragen. Uiteraard zijn business cases van afgeronde projecten welkom, maar ook de business cases van nog lopende of nog te starten projecten zijn welkom. Zolang de business case of het project maar linkt aan het jaar 2009.

Drie van de vijf juryleden van vorig jaar zijn aangebleven. Dit betekent dat er twee nieuwe personen na een strenge screening zijn aangesteld. Zij zullen de aangeleverde business cases beoordelen en een aantal bedrijven nomineren. Deze bedrijven mogen dan in een tussenronde hun business case voor de jury verdedigen. Uiteindelijk worden in april 2010 de beste business cases over 2009 uitgeroepen. De jury tekent een zogeheten non-disclosure agreement waarin zij verklaart gevoelige gegevens uit de aangeleverde informatie niet te zullen publiceren of door te spelen aan anderen. De jury bestaat uit (klik op de naam voor een biografie):

* Jeroen Aris, senior executive bij Accenture Nederland
* Joost van Bilsen, partner bij Business Case Entrepreneurs
* Fred Bons, programmadirecteur bij Ordina
* Gilbert Silvius, lector aan de Hogeschool van Utrecht en pricipal consultant bij Van Aetsveld project- en verandermanagement
* Bernard Vuijk, managing partner bij Pro4Pro en Passionned

Wil je één of meerdere business cases van jouw bedrijf bij Computable aandragen? Vul dan de verplichte velden in het formulier in. Houd je daarbij aan het aangegeven aantal woorden. Velden die te veel woorden bevatten, worden buiten beschouwing gelaten bij de beoordeling. Het aanmelden van business cases kan tot en met 20 januari 2010. In april 2010 worden de beste business cases van 2009 bekendgemaakt, mede in de jaargids Computable Business Cases 2010.

Meld nu jouw business case aan!
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3025945). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.