Managed hosting door True

Toshiba Tec en Honeywell gaan samenwerken

 

Toshiba Tec is een strategische samenwerking aangegaan met Honeywell. Als Strategic Business Partner levert Toshiba Tec nu het volledige portfolio van Honeywell-mobiliteitsproducten in de EMEA-regio. Een van de producten die Toshiba Tec gaat leveren, is een geavanceerde draadloze oplossing van Honeywell in combinatie met de eigen solide mobiele printers.

Na een jarenlange succesvolle samenwerking op het gebied van retailapplicaties hebben Toshiba Tec en Honeywell een robuuste en betrouwbare oplossing ontwikkeld, gebaseerd op de Honeywell Dolphin mobiele-computerserie en de Toshiba Tec B-EP2DL en B-EP4DL draagbare thermische printers. Deze zijn perfect in te zetten bij pakketbezorging, in de retail-, hospitality & hotel-, opslag- en zorgsectoren.

De Toshiba Tec B-EP2DL en B-EP4DL draagbare thermische printers werken probleemloos samen met de mobiele computers van Honeywell. Dankzij een snel communicatieprotocol zorgen ze voor uiterst efficiënte data-uitwisseling. Deze betaalbare oplossing is ideaal voor het koppelen van Honeywell mobiele computers en Toshiba Tec-printers aan de gewenste informatie en applicaties, altijd en overal. De gebruiker kan de apparaten verbinden via infrarood, Bluetooth of WiFi.

"Het Dolphin mobiele-computerportfolio van Honeywell in combinatie met onze draagbare printers biedt klanten een gebruiksvriendelijke oplossing voor het labelen in winkels en ziekenhuizen, het uitschrijven van recepten, het uitgeven van tickets voor evenementen en het aanbrengen van streepjescodes in opslagfaciliteiten", zegt Angel de Juan, Europees directeur van de Auto-ID-divisie van Toshiba Tec.

"Het productportfolio van Honeywell is een van breedste in de Automatic Identification & Data Collection- branche. Daarnaast staan onze mobiele apparaten bekend om hun ergonomie, robuustheid en lange batterijlevensduur", zegt Peter Howes, EMEA Sales Leader bij Honeywell Scanning & Mobility. "Samen met de waardetoevoegende diensten van Toshiba Tec en zijn handige en stevige mobiele printers kunnen we onze klanten een oplossing bieden, die de efficiëntie verhoogt, kosten verlaagt en een indrukwekkende Return on Investment oplevert."

Honeywell Scanning & Mobility levert de producten en technologie van Hand Held Products en van Metrologic Instruments. Honeywell nam deze twee bedrijven respectievelijk eind 2007 en medio 2008 over. Beide bedrijven leveren dataopslagoplossingen voor verticale markten, waaronder de gezondheidszorg en retail, en de sector transport & logistiek. Toshiba Tec biedt klanten complete Auto-ID-oplossingen om ze zo efficiënt mogelijk te laten werken. Dit doet het bedrijf met grondig geteste ‘best of breed' technologieplatforms.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3025378). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.