Managed hosting door True

Distributieovereenkomst Comstor en Riverbed

 

Comstor Nederland, onderdeel van Westcon Group, specialist in networking, convergentie, beveiliging en mobility, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Riverbed Technology, de IT-infrastructure performance company voor netwerken, applicaties en storage. Dankzij deze overeenkomst wordt Comstor distributeur voor de WAN-optimalisatieproducten van Riverbed in de Benelux.

"Het WAN-optimalisatie productaanbod van Riverbed is een uitstekende aanvulling op onze oplossingen voor datacenters en virtualisatie", zegt Thuur Tonnaer, general manager van Comstor Nederland. Met onze combinatie van marktpenetratie, schaalgrootte en ervaring, zullen we zorgen voor uitbreiding van het resellerkanaal in de Benelux. Daarbij zullen we resellers ondersteunen met training, leadgeneratie en marketing- en salessupport.

"We zijn bijzonder blij Comstor te mogen verwelkomen in het Riverbed Partner Network-programma", zegt Nigel Lamber, channel manager voor Noord Europa bij Riverbed. "De distributieovereenkomst met Comstor past in onze strategie om te voorzien in de WAN-optimalisatiebehoeften van de Benelux-markt."

"De samenwerking tussen Riverbed en Comstor biedt ons aanzienlijke go-to-market voordelen", zegt Olaf Hasker, VP Sales van Comstor-partner NetDialog. "De vooraanstaande positie van Comstor op het gebied van virtualisatie en datacenteroplossingen, in combinatie met een prima productportfolio, snelle levering en accurate ondersteuning, stelt NetDialog nog beter in staat onze klanten optimale service te bieden".

Met de WAN-optimalisatieoplossingen van Riverbed kunnen organisaties van iedere grootte een verscheidenheid aan prestatieknelpunten in hun IT-infrastructuur wegnemen, zoals slechte applicatieprestaties. Ook kunnen hiermee databeveiligingskwesties worden verholpen die worden veroorzaakt door onvoldoende bandbreedte op externe locaties. Doordat ze de snelheid van applicaties tussen datacenters, externe locaties en mobiele werknemers maximaal 100 maal verbeteren, zorgen de bekroonde Steelhead-producten van Riverbed ervoor dat bedrijven hun IT kunnen optimaliseren. Daarnaast dragen verbeterde backup- en replicatieprocessen bij aan de integriteit van gegevens, terwijl ook de productiviteit van en samenwerking tussen werknemers worden verbeterd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3024889). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.