Managed hosting door True

Avnet-thuiswerkoplossingen tegen Mexicaanse griep

 

Avnet biedt resellers drie snel te implementeren thuiswerkoplossingen tegen de Mexicaanse griep: permanent, tijdelijk en uitbesteed.

Naar verwachting zal de Mexicaanse griep na de vakantie een flinke impact gaan hebben op de bedrijfsvoering. Niemand weet zeker wat die impact zal zijn, maar resellers kunnen hun klanten in ieder geval goed voorbereiden, aldus Avnet. Een van de oplossingen is om, waar mogelijk, werknemers zo veel mogelijk vanuit thuis te laten werken om besmetting te voorkomen of om de besmettelijke periode productief te gebruiken. Avnet's thuiswerkoplossingen van Juniper zijn volgens de distributeur veilig en flexibel. Ze zijn zo in te richten dat het bijvoorbeeld ook mogelijk is remote access te bieden op privé pc's zonder dat er vooraf software op geïnstalleerd dient te worden en zonder dat hiermee de beveiliging in het geding komt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3023354). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Geniale actie, haha!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.