Managed hosting door True

Bell Microproducts gecertificeerd als HP ABS-partner

 

Bell Microproducts, distributeur van storage-oplossingen, heeft als eerste HP-distributeur de officiële status van Authorised Business Solution Partner (ABSP) behaald.

Als ABSP mag Bell Microproducts, naast de levering van het gehele portfolio van HP high-end storage-oplossingen, waaronder de EVA 3000 en de EVA5000, voortaan ook de installaties en implementaties verzorgen. Gebruikers zijn hierbij verzekerd van de door HP gegarandeerde service.

‘Wij zijn zeer verheugd dat Bell Microproducts de ABSP status heeft behaald’, zegt Loek de Wijze, channel manager services van HP. ‘Het ABSP-programma is nog niet zolang geleden in Nederland geïntroduceerd. Het programma biedt onze partners meer mogelijkheden tot het leveren van totale oplossingen bij klanten. Als gespecialeerd value add distributeur van storage-oplossingen is Bell Microproducts dan ook een geschikte partner voor dit programma.’

Het ABSP-programma van HP is speciaal gericht op HP-partners. Partners die zich willen kwalificeren zullen intensieve trainingen krijgen. Daarnaast dient de partner aan bepaalde criteria te voldoen, voornamelijk op het gebied van omzet, infrastructuur en expertise. Na certificering krijgen zij toegang tot alle mogelijke informatie en contacten binnen HP om storage van services te leveren uit naam van HP.

‘Wij zijn natuurlijk erg blij met deze nieuwe status’, zegt Kees Ruiters, business unit manager HP van Bell Microproducts. ‘Als HP ABSP-partner zijn wij nu in staat het gehele storage- traject van a tot z met en voor onze resellers in te vullen. Dit sluit naadloos aan bij onze strategie om als value add storage-distributeur onze resellers volledig te kunnen ondersteunen in complete storage-trajecten, dus van presales consultancy, verkoop en fysieke levering tot de volledige installatie en implementatie alsmede het opleiden van de gebruikers.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/301008). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.