Managed hosting door True

Berney van Stelten finance manager Avanade Nederland

 

Berney van Stelten is onlangs in dienst getreden als Finance Manager bij Avanade Nederland, aanbieder van zakelijke technologiediensten. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de financiële afdeling met onder andere de aandachtgebieden financial en managerial accounting, salarisadministratie, controlling en project administratie. Tevens maakt hij deel uit van het managementteam van Avanade.

Voordat Van Stelten in dienst trad bij Avanade was hij acht jaar werkzaam als Financial Controller bij Accenture. Hier was hij verantwoordelijk voor het financiële management van een deel van de door Accenture uitgevoerde projecten. Eerst zelfstandig en daarna als hoofd van een team bestaande uit tien personen. Vervolgens is hij wederom zelfstandig voor een dochteronderneming van Accenture gaan werken, eerst als financieel manager van een groot outsourcing traject en later in een functie waarin hij zich bezig hield met het identificeren van mogelijkheden in de markt, werven en begeleiden van collega's. Daarnaast werkte hij als interne controller voor één van Accenture's grootste klanten.

"Toen deze functie vrij kwam bij Avanade was mijn interesse meteen gewekt aangezien Avanade als organisatie zeer aantrekkelijk is vanwege de hoge mate van professionaliteit. Tevens is het een bedrijf in ontwikkeling die de markt benaderd op een wijze die mij zeer aanstaat. Hierin zie ik een goede toekomst voor Avanade in Nederland waar ik graag deel van uit wil maken", zegt Berney van Stelten. "Door deze groei kan ik hier mijn specialismen nog verder uitbreiden en mijn managementvaardigheden optimaal benutten. Het is voor mij een uitdaging om als onderdeel van het managementteam mee te werken aan de verdere groei en vormgeving van Avanade."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3008133). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.