Managed hosting door True

Centrale website voor TKH Security Systems Cluster

 

Zoals bekend maakt Keyprocessor BV sinds 1 april 2008 onderdeel uit van de TKH Group NV uit Haaksbergen. TKH stelt als doel dat de bedrijven die deel uitmaken van één van de drie divisies autonoom functioneren, maar daarnaast synergie vinden op het gebied van product- of conceptontwikkelingen.

Vanaf 1 juli 2009 hebben de bedrijven welke onderdeel uitmaken van het Security Systems Cluster uit de divisie Building Solutions een eigen website gelanceerd:

www.tkhsecuritysystems.com

Op deze website komen alle disciplines, welke het gehele cluster de internationale markt biedt, bij elkaar waardoor u binnen enkele minuten een goede indruk krijgt van de vele mogelijkheden binnen het Security Systems Cluster.

Keyprocessor is als system integrator en ontwikkelaar een belangrijke schakel om (marktspecifieke) beveiligingsoplossingen verder door te ontwikkelen. De systemen van ondermeer Commend Intercom, VDG Security en Observision zijn inmiddels al geïntegreerd binnen het iProtectTM Aurora Security Management Systeem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3007962). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.