Managed hosting door True

Radboud kiest voor Scholten Awater

 

Radboud Universiteit Nijmegen kiest voor de tweede keer op rij voor Scholten Awater als leverancier voor de Europese Aanbesteding "levering van werkplekapparatuur".

De Radboud Universiteit Nijmegen heeft 21 onderzoeksinstituten en biedt inmiddels 107 opleidingen aan (40 bacheloropleidingen en 67 masteropleidingen), verdeeld over negen faculteiten: Filosofie, Theologie, Religiewetenschappen, Letteren, Rechtsgeleerdheid, Managementwetenschappen, Sociale Wetenschappen, Medische Wetenschappen en Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. De Radboud Universiteit Nijmegen is een studentgerichte onderzoeksuniversiteit met 4.800 medewerkers en 18.000 studenten welke allen veel gebruik maken van de aanwezige ICT-hardware binnen de Universiteit. Naast veranderende wensen wordt de apparatuur ook economisch afgeschreven en vervangen. Middels de Europese Aanbesteding is de Radboud Universiteit Nijmegen opzoek gegaan naar een betrouwbare, meedenkende en dienstverlenende partij.

Scholten Awater is met haar aanbieding op het gebied van desktops, monitoren en diensten beoordeeld als de beste leverancier. Hierbij heeft Scholten Awater de overige zeven aanbieders overtroffen. De gunning houdt in dat er gemiddeld 800 complete systemen per jaar worden geleverd binnen de contractsperiode van twee jaar met een optionele verlenging van twee keer één jaar.

Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater: "Scholten Awater is vaste leverancier van het merendeel van de Nederlandse universiteiten. Als Nijmeegs bedrijf vinden we het dan ook bijzonder belangrijk om de Radboud Universiteit Nijmegen te mogen bedienen. Zo'n aanbestedingsprocedure is altijd weer spannend. De IT-markt is een zeer stevige markt. We zijn dan ook zeer blij dat we wederom als beste partij uit de bus zijn gekomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3003951). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.