Managed hosting door True

HP kondigt 2010 Preferred Partner Programma aan

 

HP kondigt de inhoud van zijn 2010 Preferred Partner Programma aan. Het programma is volgens de leverancier ontwikkeld om HP resellers te laten groeien en meer winst te laten maken en te zorgen voor tevreden resellers en hun klanten.

Het 2010 programma is een logisch vervolg op het bestaande 2009 programma, waardoor HP maximale stabiliteit en voorspelbaarheid creëert voor zijn Preferred Partners. Daarnaast erkent het 2010 programma de certificeringen van bestaande partners, waardoor het aantal toegangseisen voor deelname voor deze Preferred Partners afneemt en hen veel tijd bespaart in het kwalificatietraject voor 2010.

"HP's toonaangevende Preferred Partner Programma demonstreert ons commitment aan het kanaal. Wij bieden onze partners een breed scala aan voordelen waarmee zij de ontwikkeling van hun business kunnen verbeteren en een winstgevende groei kunnen realiseren," aldus Antoine Barre, Vice President, Solution Partners Organisation, HP Europe, Middle East en Africa (EMEA). "Met het oog op de goede resultaten van het bestaande programma en het belang om in de huidige economische situatie voor stabiliteit te zorgen, veranderen we slechts heel weinig aan het 2010 programma. Daarnaast maken we het voor onze partners eenvoudiger om zaken te doen met HP."

Belangrijkste verbeteringen in HP's 2010 Preferred Partner Programma

o Meer exclusiviteit voor HP Gold Preferred Partner

o Verdere optimalisering van de voordelen van HP Preferred Partners

o Vereenvoudigde kwalificatie

Erkenning van bestaande certificeringseisen voor deelname aan 2010 programma

HP heeft het bestaande (Gold) Preferred Partners eenvoudiger gemaakt om zich te kwalificeren voor het 2010 programma. Het programma erkent de bestaande 2009 Partner Fundamentals training en andere certificeringen, waardoor partners die in aanmerking komen aanzienlijk besparen op tijd en kosten. 2009 Preferred Partners die al hebben voldaan aan alle certificeringseisen, hoeven nu alleen aan de nieuwe omzetcriteria te voldoen om deel te kunnen nemen aan het 2010 programma. Voor Gold Preferred Partners zijn de omzetcriteria gestegen, conform de wens van deelnemende partijen.

HP's Preferred Partner Programma voorziet zijn deelnemers van een groot aantal voordelen die de ontwikkeling van hun business en de groei met HP ondersteunen, met inbegrip van trainingen, gebruik van het Preferred Partner logo, HP account management en special pricing. Preferred Partners profiteren ook mee van HP's marketing campagnes die zorgen voor zichtbaarheid van de partner en lead generation.

HP's 2010 Preferred Partner Programma zal vanaf november 2009 effectief zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3000544). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.