Managed hosting door True

Drempel dealregistratie Dell PartnerDirect lager

 

Dell heeft de drempel voor dealregistratie voor het PartnerDirect-programma verlaagd van 37.500 naar 25.000 euro.

Voor opslagdeals heeft het bedrijf een nieuwe drempel van €10.000 ingesteld. Dankzij deze wijzigingen kunnen meer partners profiteren van speciale prijzen, presales-ondersteuning en middelen op basis van het PartnerDirect-programma en zo hun bedrijfsgroei bevorderen.

De drempel van €25.000 is van toepassing op desktopcomputers, notebooks, servers en beeldverwerkingproducten. De drempel van €10.000 voor opslagdeals is van toepassing op de productreeksen Dell EqualLogic, PowerVault en Dell/EMC. De nieuwe drempelwaarden houden een permanente wijziging in. Het is geen tijdsgebonden promotie.

Erik Preisser, Channel Director Benelux van Dell: "Het PartnerDirect-programma is ontwikkeld op basis van feedback van onze partners. Hun voortdurende input heeft ons ertoe bewogen om deze stap te nemen. Partners vertelden ons dat zij hiermee aanzienlijk geholpen zouden zijn, omdat het de voordelen van dealregistratie verder uitbreidt. De ondersteuning die we boven de nieuwe drempel voor dealregistratie bieden zal hen helpen om krachtigere oplossingen te leveren en hun klanten meer toegevoegde waarde te bieden."

Dell verwacht dat de wijziging van de drempelwaarden voor het PartnerDirect-programma zal resulteren in een aanzienlijke stijging van het aantal geregistreerde deals. Om de service- en kwaliteitsniveaus te waarborgen heeft Dell de bezettingsgraad van zijn PartnerDirect-team verhoogd.

David Gould, de commerciële directeur van BT Business Direct: "Dit is een goede zet van Dell waarmee veel partners zeer gelukkig zullen zijn. Deze verbeterde ondersteuning zal BT Business Direct in staat stellen om onze klanten te helpen om hun productiviteit te verhogen en hun concurrentiepositie binnen zowel het huidige als toekomstige economische klimaat te verbeteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3000030). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.