Managed hosting door True

Zomerstilte valt mee bij Westcon Security

 

Westcon Security doet 'redelijk tot goed' zaken deze zomer, zegt country manager Sander Nieuwstraten. De combinatie van de financiële crisis en de altijd rustige zomerperiode pakt minder dramatisch uit voor de distributeur dan gevreesd.

Westcon Security merkt bij zijn partners wel enige terughoudendheid bij het bestellen van beveiligingsproducten. Sander Nieuwstraten: "Met name bij grote klanten zijn er vaak meerdere mensen die moeten tekenen voordat een project van start gaat. Door de vakantiespreiding die we in Nederland kennen zijn er vaak over een relatief lange tijd mensen afwezig. Daardoor gebeurt het soms dat beslissingen over de zomerperiode heen getild worden. Maar gelukkig doen we nog steeds redelijk tot goed zaken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2996863). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Als medewerker van een collega distributeur kan ik dit zeker beamen, de laatste maand zien we zeer zeker de handel weer fors aantrekken, nu maar afwachten of dit niet van korte duur is.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.