Managed hosting door True

NetApp stapt als sponsor in wielerwereld

 

NetApp grijpt de Tour de France aan om te laten weten dat het bedrijf een nieuwe wielerploeg gaat sponsoren. De ploeg wil onder de naam Continental Team jonge renners klaarstomen voor een profcarriëre.

Vanaf volgend jaar zal NetApp een professioneel wielerteam gaan sponsoren. De aanbieder in storage- en datamanagement-oplossingen heeft een tweejarig contract als hoofdsponsor gesloten.

Het nieuwe wielerteam, bestaande uit jonge, getalenteerde Europese renners, zal optreden als Continental Team. Het doel is het promoten van de volgende generatie wielrenners. Met professionele ondersteuning worden zij voorbereid om binnen vier jaar de overstap naar de Pro Tour te kunnen maken. De trainingen worden verzorgd door de voormalige profrenners Jens Heppner en Enrico Poitschke. Het management valt in handen van ervaren wielermanager Ralph Denk.

Op dit moment is NetApp actief met het werven van additionele sponsors, kleding- en materiaal leveranciers en renners. NetApp doet geen verdere uitspraken over de details van het sponsorcontract.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2995869). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.