Managed hosting door True

Samenwerking Nobel Van Dijk & Partners en APC

 

Nobel Van Dijk & Partners is door APC benoemd tot Certified Reliability Provider. Dit is het hoogste niveau van partnerschap dat APC toekent.

De samenwerking richt zich in het bijzonder op InfraStruXure-producten van APC. Nobel Van Dijk & Partners breidt zijn portfolio uit met deze producten en APC verzorgt nu en in de toekomst de uitgebreide opleiding en ondersteuning.
Door de samenwerking zijn APC en Nobel Van Dijk & Partners beter in staat samen de beschikbaarheid en efficiëntie van de netwerkkritische infrastructuur in datacenters verbeteren. Beide bedrijven werkten al eerder samen. Vorig jaar speelden ze een grote rol bij het opleveren van het gemirrorde Deloitte CyberCentre in Amsterdam. APC’s InfraStruXure integreert stroom-, koelings- en milieubeheer volledig in één geoptimaliseerd rack-ontwerp, zowel in eenvoudige computerruimten als in grote datacenters.

Peter Uelen Country Manager Benelux van APC: ‘In Nobel Van Dijk & Partners hebben we een partner gevonden die in het verleden al meerdere malen heeft bewezen van grote toegevoegde waarde te zijn bij projecten. Ze begrijpen onze oplossingen en hebben hoogwaardige technische en zakelijke kennis in huis die met name onze InfraStruXure-producten vereisen.’

Door de benoeming van Nobel Van Dijk & Partners als APC Certified Reliability Provider wordt zijn positie en professionaliteit op het gebied van high-end oplossingen nog meer benadrukt. Nobel Van Dijk & Partners is al jaren één van de meest succesvolle resellers van HP Storage Area Networks en de HP ProLiant Serverlijn. Aanvullend op deze oplossingen levert Nobel Van Dijk & Partners ook de APC-producten voor het beheer van stroom, koeling en milieu.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/299434). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.