Managed hosting door True

Koning & Hartman distribueert Recording oplossingen

 

Koning & Hartman wordt in de Benelux distributeur van CyberTech International, dat producten ontwikkelt voor Voice Recording en andere oplossingen voor de verwerking en opslag van telecommunicatie.

Op donderdag 2 juli tekenden Oswald Coene (Algemeen Directeur van Koning & Hartman) en Ad Ketelaars (CEO van CyberTech International) de distributieovereenkomst op het hoofdkantoor van Koning & Hartman te Amsterdam.
Oswald Coene: "Nieuwe wetgeving en richtlijnen zorgen ervoor dat er steeds meer vraag is naar Voice Logging, IP Recording en Quality Monitoring in de financiële markt, openbare orde en veiligheidsdiensten, maar ook bijvoorbeeld bij grote energieleveranciers. Op deze ontwikkeling spelen wij in door de producten van CyberTech aan ons portfolio toe te voegen. Zo kunnen wij een compleet en actueel pakket van diensten blijven aanbieden op het gebied van meldkamers en dealingrooms, een activiteit waarmee Koning & Hartman in de Benelux een leidende marktpositie inneemt."
Ad Ketelaars: "Deze overeenkomst betekent voor ons synergie in kennis en expertise in ons vakgebied, en een verbreding van toegang tot markten die voor ons belangrijk zijn. Onze internationale klanten kunnen bij Koning & Hartman ook terecht voor lokale ondersteuning en support van onze producten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2988947). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.