Managed hosting door True

Webwinkel ReplaceDirect levert sneller

 

Webwinkel ReplaceDirect.com bezorgt vanaf 1 juli jl. nóg sneller. De deadline voor bestellingen is verruimd van 18.00u naar 21.00 uur.

Dit betekent dat ook avondaankopen de volgende dag al worden thuisbezorgd. ReplaceDirect.com, de online aanbieder van onderdelen en accessoires voor laptops en andere mobiele apparatuur, komt zo tegemoet aan de wens van veel klanten die 's avonds opeens een laptopprobleem ondervinden. Hun ongemak is nu zeer kortstondig, aangezien het vervangende onderdeel de volgende werkdag al in huis is.

ReplaceDirect.com behoort tot de selecte kring van webwinkels in Nederland en België die zulke ruime besteltijden met zo'n snelle levering hanteren. De nieuwe service geldt voor alle producten en brengt geen extra kosten met zich mee.
"Zeker bij een webwinkel als de onze is de 24-uurs economie goed merkbaar. Wij proberen daarop zo goed mogelijk in te springen om de klant de beste en snelste service te geven. Natuurlijk gaan de bestellingen in onze online shop altijd al 24 uur per dag door. Alleen zullen late kopers nu eerder over de brug komen, omdat ze supersnel hun bestelde product in huis hebben", aldus Erwin Verstegen, mede-oprichter en -directeur van ReplaceDirect. "Wij hechten grote waarde aan de snelheid van leveren, ook omdat onze productgroepen daarom vragen. In de vervangingsmarkt willen klanten nu eenmaal nóg sneller geholpen worden. Vandaar dat we vrijwel alle producten op voorraad hebben."

De deadline voor bestellingen is verschoven om diegenen van dienst te kunnen zijn die 's avonds na het werk de laptop ter hand nemen en dan een versleten accu of een defect constateren. Te denken valt aan buitendienstmedewerkers, consultants of onderwijskrachten die nog een verslag moeten uitwerken, een rapport moeten opstellen of een presentatie moeten voorbereiden in de avonduren. Een haperende laptop is voor zulke mensen een kleine ramp die liefst de volgende dag alweer opgelost moet zijn. ReplaceDirect.com maakt dit nu mogelijk door de bestel-deadline te verschuiven naar 21.00u.

"De komende maanden staan er nog meer ingrijpende veranderingen op stapel; dit is nog maar het begin van een hele reeks nieuwe ontwikkelingen bij ReplaceDirect ", zegt een ambitieuze Maikel Verstegen, eveneens mede-oprichter en -directeur. "Tegen de trend in blijven wij gewoon hard groeien. Wij zitten niet stil om lijdzaam af te wachten of de economie weer aantrekt; wij creëren zelf onze optimale omstandigheden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2987650). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.