Managed hosting door True

Kennismarkt Kannegieter opnieuw een succes

 

Opnieuw is het Kannegieter gelukt een succesvol driedaags event neer te zetten. De 9de editie van Kannegieter's Kennismarkt kende een spraakmakend thema: "Duurzame ICT, in de praktijk".

Vanuit technologisch en ondernemingsoogpunt kregen de deelnemers een inzicht in duurzame marktbenaderingen en oplossingen. Maatschappelijk verantwoord en/of duurzaam ondernemen lijkt, ondanks de economische omstandigheden, voor als nog op de agenda te staan bij zowel de eindgebruikers als de dienstverleners. Dit is gebleken uit de reacties van de ruim 130 deelnemers.

Toepassing van duurzame technologieën in de praktijk vraagt om een duidelijke visie, beleid en strikte keuzes. Vanuit dit perspectief gaven de verschillende gastsprekers waaronder Stichting GreenICT, PWC en Econcern de toehoorders inzicht in de veranderende omgevingsfactoren, de impact hiervan op de bedrijfsvoering en de mogelijk te nemen maatregelen, technisch en organisatorisch. De brug tussen duurzaam ondernemen en technologie werd geslagen tijdens de break-out sessies. Hier gaven de verschillende Technology Partners van Kannegieter hun toekomstvisie ten aanzien van de praktische toepasbaarheid van duurzame technologische oplossingen.

"Duurzaamheid is in de nabije toekomst een belangrijk speerpunt voor veel ondernemingen. Innovatieve ICT oplossingen kunnen hierin effectief bijdragen." Zo stelt Jaap Goedgebuur, Sales Manager Kannegieter. "Onze fabrikanten stemmen daarom hun portfolio meer en meer af op deze trend. Hierdoor zijn wij instaat passende oplossingen te bieden voor het implementeren, monitoren en managen van duurzame ICT infrastructuren." Toepassing van Duurzame ICT is zeker van invloed op traditionele business modellen en vraagt van alle betrokken in de keten een integrale benadering. Dat dit gaat gebeuren is zeker, de vraag is alleen wanneer, concludeerden verschillende bezoekers na afloop.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2984154). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.