Managed hosting door True

'IBM investeert veel in partnerecosysteem'

 

IBM verwacht dat de economie binnenkort in een volgende fase van nieuwe groei komt. IBM Business Partners spelen hierbij een belangrijke rol, aldus ceo Sam Palmisano.

De IBM-baas zei dit onlangs in een webcast tegen zijn IBM-partners. Normaal zou dat gebeuren tijdens IBM's Partnership Leadership Conference, maar dat ging dit jaar niet door. Palmisano zegt dat IBM jaarlijks 2,5 miljard dollar in zijn partnerecosysteem investeert. Het thema van de webcast was 'Smarter Planet', waarbij Palmisano inging hoe de 100.000 partners meer kennnis kunnen opdoen en meer samen kunnen werken in projecten. IBM heeft hiervoor een aantal nieuwe opleidingen gestart, waaronder online trainingen en de Business Partner Development Series education and network forum.

Rich Hume, general manager van IBM Global Business Partners kondigde tijdens de webcast een nieuw sociaal netwerk aan: PartnerWorld Communities. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2982700). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.