Managed hosting door True

Ingram Micro introduceert zomeractie

 

Met ingang van 1 juli a.s. zal Ingram Micro voor een periode van drie maanden de orderkosten voor elektronische orders voor eigen rekening nemen. De zomeractie is geldig tot 1 oktober 2009.

"De zomermaanden zijn van oudsher een lauwe periode. Dat geldt voor zowel de reseller als voor ons als distributeur. Als wij op deze manier onze klanten kunnen helpen de business op gang te houden, dan snijdt het mes aan twee kanten. Juist in deze traditioneel rustige maanden zijn we meer dan ooit op elkaar aangewezen", aldus Stefan Duijndam, General Sales Manager bij Ingram Micro.

Het schrappen van de orderkosten in het kader van de zomeractie geldt voor alle orders die elektronisch geplaatst worden, dus voor zowel de orders die via www.ingrammicro.nl binnenkomen als voor orders die binnenkomen via elektronische koppelingen. Al eerder maakte Ingram Micro bekend gedurende de zomermaanden XML koppelingen gratis aan te bieden voor resellers die in 2009 via XML orders invoeren.

Stuur voor meer informatie over elektronische koppelingen of het bestellen via www.ingrammicro.nl een e-mail naar ecommerce@ingram.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2982542). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.