Managed hosting door True

BackupAgent levert software online backup-dienst EVO

 

BackupAgent levert de software voor de dienst EVO-OfficeZorg Online Backup. EVO behartigt de logistieke belangen van 30.000 bedrijven die goederen te vervoeren hebben. Zij kunnen nu toegang krijgen tot de OfficeZorg Online Backup-dienst. OfficeZorg van EVO is ontwikkeld in samenwerking met automatiseerder TARQ Information Technology.

Met OfficeZorg Online Backup kunnen de EVO-leden via het internet direct backups maken naar een datacenter. Daarmee behoren tijdrovende backups op tapes, cd's en dvd's tot het verleden. OfficeZorg biedt de EVO-leden een veilige, efficiënte en kosteneffectieve backup-oplossing voor bedrijfskritische gegevens. Een ander groot voordeel is dat een bedrijf nu niet meer per werkplek, maar één totaalbedrag betaalt. De backups zijn bovendien overal ter wereld toegankelijk. Hierdoor kunnen medewerkers heel eenvoudig zelf data van per ongeluk gewiste bestanden herstellen.
"We zijn erg tevreden over de keuze van EVO en TARQ voor onze backup-software", zegt Edward van der Jagt, CEO van BackupAgent. "Deze twee partijen hebben een grote expertise en gaan niet over één nacht ijs bij hun keuze voor een online dienstverlener. Dat ze uiteindelijk bij BackupAgent zijn uitgekomen, beschouw ik dan ook als een groot compliment."
"Onze leden hadden grote behoefte aan een snelle, betrouwbare en veilige online backup-service waarmee ze kunnen besparen op tijd en kosten. Dat is iets wat in deze economisch zware tijd steeds belangrijker wordt", zegt Dick van den Bosch, plaatsvervangend algemeen directeur bij EVO. "Van alle backup-aanbieders kwam BackupAgent als beste uit onze evaluatie naar voren, omdat het de meest kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing bood. Bedrijven kunnen met deze dienst automatisch online backups maken van bedrijfskritische informatie zonder investeringen te hoeven doen, en het is honderd procent veilig."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2980378). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.